Khamis, 14 Mac 2013

SURAH AL-IKHLAS RUMI

SURAH AL-IKHLAS (TULUS)

BISMILLAAHIR-RAHMAANIR-RAHIIM
1) QUL HUWALLAAHU AHAD
2) ALLAAHUS-SAMAD
3) LAM YALID WA LAM YUULAD
4) WA LAM YAKUL LAHU KUFUAN AHAD
DOA
Ya allah ampunilah dosa-dosa kami. dosa kedua ibu dan bapa kami. serta dosa-dosa kaum muslimin dan muslimat yang masih hidup maupun yang sudah meningal dunia. berkati la kami ya allah. permudahkan lah urusan kami di dunia dan di akhirat. permudahkan lah bagi kami untuk berdakwah dijalan mu ya allah.
“Astaghfirullahal-‘azim allazi la ilaha illa huwal
hayyul qayyum waatubu ilaih”
allahumma innaa nasalukal afwa wal afiata fiddieni waddunya wal aachirat.
alhamdulillah irabil alamien allahumasalih alasaidina muhammad.


Posted via Blogaway

15 ulasan:

  1. trma ksih yer post kn surah nie dlm bhsa rumi..

    BalasPadam
  2. sama2 mudaan manfat untuk kita smua, sebagai khalifah d muka bumi ini.

    BalasPadam
  3. Salam.. Saya dah save page awak.. Untuk kegunaan dimasa2akan dtg. Terima kasih yg tak terhingga Saya doakan semoga anda di permudah kan urusan dunia n akhirat amin amin ya rabb..

    BalasPadam
  4. wasalam, tq ya
    :-: :-: äYu äWěSőMě :-: :-:
    ,,,,amin,,,,,

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum admin, mohon copy rumi surah-surah tersebut. terima kasih banyak-banyak semoga dalam keadaan sejahtera selalu...amin...

    BalasPadam
  6. Terima kasih pada admin yang sudi post di internet utk saudara/saudari muslim kita...mohon copy dr page yang di postkan oleh admin...

    BalasPadam
  7. Semoga Allah mempermudahkan segala urusanmu...amin

    BalasPadam
  8. Assalamualaikum pada penulis doah2x blog Ni?? Aq mnta Ni ilmu ya, sbb tnpa blog Ni surah al ikhlas Aq xtau, terima kasih ha?.^_^

    BalasPadam
  9. Salam..izinkan saya guna pkai dan copy paste.

    BalasPadam
  10. Assalamulaikum..terima kasih sbb sudi kongsi dgn kami

    BalasPadam
  11. Assalamualaikum... saya hanya ingin bertanya dalam rumi untuk ayat yang terakhir tu bukan kah patut nya :-
    Walam yaqul lahuu kufuwan ahad ?
    Terima kasih

    BalasPadam
  12. Assalamualaikum wbt.. trims kseh bnyk.. mhon screenshot ye

    BalasPadam
  13. Assalamualaikum wbt.. trims kseh bnyk.. mhon screenshot ye

    BalasPadam
  14. Terima kasih yaa admin moga diberkati didunia dan akhirat

    BalasPadam
  15. Terima kasih yaa admin moga diberkati didunia dan akhirat

    BalasPadam

sayyidul Istighfar (penghulu istighfar ) RUMI

sayyidul Istighfar (penghulu istighfar) Ya Allah Engkaulah Tuhanku tiada Tuhan melainkan Engkau. Engkau telah menciptakan aku dan aku ad...